Rreth nesh

Rresh nesh Çatia Lila

Eksperiencë &,
Kualitet më shumë se
25 Vite

Në themel të biznesit tonë qëndron një përvojë e pasur dhe një pasion për ndërtimin dhe riparimin e çative. Me më shumë se 25 vjet eksperiencë, ne kemi qenë pjesë e projekteve të ndryshme, nga çati për shtëpi familjare deri te vile luksoze në Greqi. Ekipi ynë përbëhet nga inxhinierë të specializuar dhe teknikë të trajnuar që janë të përkushtuar për të ofruar zgjidhje të qëndrueshme dhe estetikisht tërheqëse. Përkushtimi ynë për cilësi dhe kujdesi për detajet janë çelësi i suksesit tonë, duke garantuar kënaqësi të plotë për klientët tanë.

  • Përvojë e Pasur: Mbi 25 vjet eksperiencë në ndërtimin dhe riparimin e çative.
  • rojekte të Ndërlidhura: Pjesë e projekteve të çative për shtëpi familjare dhe vila.
  • Zgjidhje të Personalizuara: Ofruajmë zgjidhje të personalizuara që përputhen me nevojat specifike të çdo klienti.
  • Cilësi e Garantuar: Angazhohemi për cilësi të lartë në çdo projekt, duke përdorur materialet më të mira në treg.
  • Pasion për Detajet: Vëmendje e thellë për detajet, duke garantuar përfundime të përsosura dhe funksionale.
roof
roof

25+

Vite Eksperiencë
Historiku

Roofing Service History

  • 1998
  • 2013
roof

Fillimet tona

Historia jonë fillon në qytetin turistik të Selanikut në Greqi, një vend i njohur për vilat e tij të bukura. Që nga fillimet tona, kemi qenë përgjegjës për ndërtimin dhe riparimin e 80% të çative të këtij qyteti turistik. Specializimi ynë në punë me çati për vilat e larta dhe përshtatja ndaj stileve dhe kushteve specifike të rajonit na ka dhënë një bazë të fortë dhe një reputacion të qëndrueshëm për cilësi dhe profesionalizëm.

roof

Vazhdimi në Shqipëri

Pas një periudhe të gjatë dhe të suksesshme në Selanik, vendosëm të kthehemi në atdheun tonë, Shqipëri, për të vazhduar atë që dimë të bëjmë më mirë: ndërtimin e çative të cilësisë së lartë. Në Tiranë dhe Durrës, ne kemi specializuar shërbimet tona në punime të personalizuara të çative, duke u përshtatur plotësisht me nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë lokalë. Projekte të ndryshme nga çati standarde tek ato më komplekse, të gjitha realizohen me përkujdes dhe ekspertizë të lartë.