Album

Çati me papafingo

Çatia e bërë në plazh Durrës. Klienti donte një hapesirë te banueshme. Me strukturen e vanate dhe te ngritur me mure krijoji një siperfaqe te banueshme 83 m². Si dhe nje mini çati per kupolën e shkalleve